Espai migdia

INFANTIL

  • Menjador propi
  • Horari: 12:45 a 13:45
  • P3: Àpat i migdiada
  • P4-P5: Àpat, activitats dirigides i esbarjo

PRIMÀRIA

  • Menjadors taronja i blau
  • Horari: a partir de 13:00
  • Àpat, activitats dirigides i esbarjo

SECUNDÀRIA

  • Menjadors taronja i blau
  • Horari: a partir de 14:00
  • Àpat i esbarjo

El nostre compromís durant l’Espai migdia a l’escola és que els nens i nenes rebin una alimentació variada, equilibrada i sana i, alhora, gaudeixin també d’una estona d’esbarjo enriquidora.

Salesians Horta compte amb una cuina pròpia on diàriament, s’elaboren més de 900 menús. La seva gestió està subcontractada amb l’empresa Aramark, que garanteix el compliment estricte de la normativa vigent en higiene sanitària, manipulació i conservació dels aliments, vetlla per la formació continuada del personal i col·labora amb l’escola en el disseny d’un menú sa i equilibrat, prioritzant el producte fresc i fugint de productes precuinats.

En col·laboració directa amb la infermeria del centre, atenem de forma segura i personalitzada totes les necessitats de dietes especials amb totes les seves complexitats i vessants.

Durant l’Espai Migdia, els/les alumnes són atesos per educadors de la Fundació Pere Tarrés, que vetllen per les seves necessitats amb un caire pedagògic i engrescador, afavorint l’adquisició de conductes alimentàries adequades i hàbits saludables durant ​l’estona ​a menjador, i infonent valors com ara el respecte, la companyonia, la tolerància i l’honestedat durant l’estona d’esbarjo als patis.

Setmanalment, s’organitzen diverses activitats dirigides pels diferents grups d’edat, des d’EI fins a Secundària, en les que els alumnes que ho desitgen poden participar, si els hi ve de gust.

Els/les alumnes poden inscriure’s al servei de menjador els dies de la setmana que escolliu. En aquests casos, la quota mensual s’aplica proporcionalment al nombre de dies escollits. Per a qualsevol dubte al respecte, trobaran més informació a l’apartat Alta/Baixa/Modificació al menú de l’encapçalat.