L’escola Sant Joan Bosco Salesians Horta ha estat nomenada centre Oxford Quality per la Universitat d’Oxford, convertint-se en un centre pioner a Espanya on només hi ha 8 escoles acreditades en tot l’estat amb aquest distintiu.

L’escola Sant Joan Bosco Salesians Horta ha estat nomenat centre Oxford Quality per la Universitat d’Oxford i es converteix en un centre pioner a Espanya on només hi ha 8 escoles acreditades en tot l’estat amb aquest distintiu.

Amb aquest acord, Salesians Horta demostra el seu compromís amb l’ús de materials d’ ensenyament de l’idioma anglès de qualitat en unir-se al programa Oxford Quality. Salesians Horta es beneficia de diversos serveis educatius de qualitat en unir-se a Oxford Quality i reafirma la seva visió internacional de l’aprenentage en totes les etapes educatives.

L’acord consolida l’oferta educativa de l’escola pel plurilingüisme a nivell transversal. L’escola posa a l’avast de l’alumnat auxiliars de conversa nadius, Batxillerat Americà Dual, diferents estades d’immersió lingüística i d’intercanvi així com aprenentatge d’anglès en totes les etapes educatives i d’alemany i francés a Secundària. En el cas de l’anglès, aquest està present des de l’entrada de l’alumnat a Educació Infantil i té un recorregut que acaba a l’etapa preuniversitària amb l’opció de complementar el seu Batxillerat amb el títol del Batxillerat americà (High School Diploma).

Amb el reconeixement internacional, els alumnes de l'escola Salesians Horta ja poden gaudir del distintiu Oxford Quality

Més enllà de l’anglès i emmarcat en l’aposta pel programa ERASMUS, durant aquest curs, l’escola té a Batxillerat un estudiant d’intercanvi a 1r de Batxillerat i que l’any passat va formar part del grup d’alumnes que va venir d’Alemanya a l’escola.

[+] Aquí et deixem més informació sobre el Batxillerat Dual

Compromís per l’excel·lència

Ser centre Oxford Quality implica un compromís de cara a l’ensenyament de qualitat de la llengua i la cultura anglesa, de manera conjunta amb Oxford University Press i amb serveis personalitzats i exclusius pel que fa a materials, assessorament i formació del professorat. Els centres Oxford Quality són centres compromesos amb l’excel·lència en l’ensenyament i l’aprenentatge de l’anglès. Oxford Quality és un acord entre Oxford University Press i institucions educatives seleccionades de tot el món que comparteixen aquest compromís.

Sobre Oxford University i Oxford University Press

Oxford University Press té un passat valuós que es remunta al segle XV. Com departament de la Universitat d’Oxford, comparteix la missió de promoure l’excel·lència en investigació, aprenentatge i educació mitjançant publicacions a tot el món. En treballar en conjunt amb Oxford University Press (OUP), Salesians Horta es
beneficiarà de l’accés a suport digital i recursos en anglès de qualitat en què confien milions de persones de tot el món. Això significa que els nostres estudiants tenen a la vostra disposició els materials més actualitzats i rellevants.

La OUP és la editorial universitària més gran i global del món. Actualment fa milers de publicacions a l’any en més de 100 idiomes, té oficines en una cinquantena de països i aproximadament 6.000 empleats. S’ha tornat familiar per a milions de persones a través d’un programa editorial divers que inclou treballs acadèmics en totes les disciplines, bíblies, música, llibres de text escolars i universitaris, llibres per a nens, materials per a l’ensenyament de l’anglès com a idioma estranger, llibres de negocis, diccionaris i llibres de referència i revistes acadèmiques.

[+] Descobreix l’oferta educativa de Salesians a Batxillerat