Inici de curs 2019-2020

Viu el Repte!

Fa onze dies que vam donar el tret de sortida al curs 2019-2020. Un primer dia d’escola emocionant on per a molts va ser un dia de trobada amb amics i amigues que feia temps que no veien. Un primer dia d’escola engrescant perquè significava canvia d’aula, de cicle o d’etapa. Un primer dia màgic doncs tot olorava a nou, material per estrenar, novetats a la casa. Un primer dia on tothom arribava motivat per aprendre i construir-se com a persona.

El dia es va iniciar amb un matí de situació pels de secundària i un procés d’adaptació adaptat a cada nivell pels més petits de la casa.
Avui tots ja estem situats i adaptats, excepte els nens i nenes de P3 que segueixen el procés particular però que en breu superaran com ho han fet any rere any els seus companys predecessors.

Cada infant, adolescent i jove de la casa té diferents reptes a assolir durant aquest curs, des de l’escola volem posar el nostre granet de sorra per ajudar a que es facin realitat.

L’escola salesiana d’Horta vol convidar als seus alumnes a ser persones resilients, obertes, autònomes, emprenedores, responsables, col·laboratives, compromeses, critiques, comunicatives, resolutives, enginyoses i creatives.
Oferim aquest curs a Déu i demanem a Maria Auxiliadora que ens ajudi a aconseguir i fer realitat els reptes que ens proposem.
Bon curs 2019-2020, el curs del repte!