El curs passat va ser un mal any per a l’Iñaki Jiménez, va tenir una baixa que no el va deixar tocar l’escola ni una sola avaluació. Però no es va desanimar i ho va aprofitar per fer un llibre. Un llibre sobre la matèria que ha fet a l’escola durant 20 anys: economia.

Concretament el títol és “¿Cuánto sabes de economia?” i és editat per Plataforma Editorial. Cent-vuitanta-sis pàgines per conèixer tot el que necessites saber d’economia per prendre decisions encertades.

Es presentarà als Salesians d’Horta (Passeig de la Vall d’Hebron, 258. Barcelona), dimarts 5 de març, a les set del capvespre.

L’acte comptarà amb la presència de dos antics alumnes del col·legi i del mateix autor: Marcel Orbea, estudiant del doble grau d’Economia/ADE i Dret a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i guanyador de la IX edició de l’olimpíada d’economia en la fase local per la UPF; Eduard Casanova, també estudiant a la International Business Economics i guanyador del premi 2014 d’economia i empresa de la UPF; i del mateix Iñaki Jiménez, llicenciat en Administració i direcció d’empreses, antic alumne salesià de Badalona, professor en el Col·legi Salesià Sant Joan Bosco (Salesians Horta) i autor del llibre.

Hi sou tots convidats! Paga la pena conèixer les bases d’una bona economia, ben explicada de forma pedagògica!