A continuaió podeu trobar un petit resum de les jornades de portes obertes d’Infantil, Primària i Secundària que es van celebrar el 16 i 23 de Febrer.

 

Resum Portes Obertes Infantil – Primària

El passat dissabte dia  16 de febrer es va realitzar la Jornada de Portes obertes d’infantil i primària  amb gran afluència de famílies noves que venien  per veure  l’escola i conèixer el nostra sistema educatiu.
A les famílies quan arribaven se’ls hi repartia la carta de serveis de l’escola amb la informació bàsica i se’ls hi oferia diferents opcions: recorreguts amb explicació inclosa pels diferents espais de l’escola ,informació taula d’extraescolars,  tallers per els més menuts i com a novetat d’aquest curs aules obertes en família on podien gaudir pares i fills d’activitats dirigides pels mestres de l’escola .
La gran implicació dels docents assistents  va fer que pares, mares i nens  es sentissin acollits i marxessin encantats de l’escola.
 
 

 

Resum Portes Obertes Secundària

El passat 23 de febrer hi va haver a l’escola la Jornada de Portes Obertes d’ESO i Batxillerat.
Vam començar la jornada a les 10 amb una presentació a la Sala don Bosco de l’estructura de l’etapa i les característiques pròpies de l’ESO en el nostre centre fent especial menció al caràcter propi i la metodologia. Posteriorment els professors de la secció van acompanyar les famílies per les instal·lacions de l’escola. Per a fer el recorregut els professors acompanyaven 2 o 3 famílies que podien anar preguntant qualsevol dubte. Finalment a la biblioteca rebien la documentació necessària.
Per a la seva banda les famílies interessades en el Batxillerat varen ser rebudes a les 11:30 també a la Sala Don Bosco. Acabada la presentació vam dividir els assistents per modalitats i els professors van poder explicar més detalladament cada una de les opcions i mostrar les instal·lacions específics de cada tipus de batxillerat (teatre, laboratoris, aules de dibuix tècnic,…) i l’exposició que els alumnes del batxillerat artístic havia preparat amb treballs realitzats aquest curs. Finalment també a la biblioteca van rebre la documentació corresponent.
La Jornada va transcórrer en un clima cordial i amb una bona presència de professors i famílies.

Si no vàreu poder participar podeu demanar una visita fent clic al següent botó: