IMG 20150922 173007

El dies 22 i 23 de setembre va visitar-nos el Pare Inspector Cristóbal López. Dimarts va reunir-se amb tot el claustre i personal del PAS. Dimecres va voler dirigir-se als alumnes i per la tarda va reunir-se amb l’Equip Directiu, el Departament d’Animació Pastoral i l’AMPA.

Amb un estil fresc i proper va deixar un missatge contundent i engrescador que no va caure en indiferència. A l’equip docent i personal del PAS els va convidar de forma encoratjada a convertir-se en educadors, alhora que convidava  a qui volgués a viure en salesià, no només ser coresponsable sinó incorporar dins del propi projecte de vida el carisma i l’Espiritualitat Juvenil Salesiana. Als alumnes els va recordar que el somni de Don Bosco era formar honrats ciutadans i bons cristians.

Va parlar amb els diferents equips i persones que els conformen, escoltant i descobrint la vida de la casa però sobretot quins són els desitjos de millora alhora que encoratjava a caminar decidits i amb valentia fidels a l’estil de Don Bosco.

Va marxar com va arribar, sense fer soroll, però havent remogut els cors de tots aquells que el vam escoltar, removent idees preconcebudes, obrint nous horitzons sortint de les nostres zones de confort lluitant per fer realitat el lema d’aquest curs, fer créixer la llum de totes les persones que han passat, passen i passaran per la nostra casa