flashmob

Fa un any, quan programàvem totes les activitats per commemorar el 75è aniversari de la nostra escola, sortia, amb molta il·lusió, la gran idea i repte de fer un flashmob que englobés tota la realitat de l’escola Salesians Horta.

Al setembre una gran comissió formada per personal de la casa i de l’equip docent coordinats per la Mercè Garcia van començar a treballar per fer realitat aquest gran somni.

El primer que van acordar va ser la música. Havia de ser una música amb ritme i una música amb missatge, la més adient va ser l’escollida, convidant d’aquesta manera a gaudir de Salesians Horta com una gran casa pròpia que ens acull a tots.

La segona feina era més complicada, posar-se a enregistrar tots els equips de la casa. Es va fer amb alegria i celeritat, poc a poc, els equips i persones que havien de sortir en el vídeo van poder fer la seva gravació.

El tercer pas, més difícil que el segon, era fer el gran muntatge final. Xavier Antón, professor de l’escola i expert en edició de vídeos ho va fer possible.

Aquest és el resultat de la nostra feina. Volem agrair a totes les persones que ho han fet possible, alhora que volem convidar-vos a gaudir de casa nostra fent que es converteixi en casa vostra.

Aquest és el gran missatge que volem compartir: amb alegria, il·lusió, dedicació i ganes, TOT ÉS POSSIBLE!

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

Gaudiu del vídeo. 


Esdeveniments

  • 29 Gener
    Claustre formatiu 05:00 PM to 06:30 PM
  • 31 Gener
    Dia de Sant Joan Bosco All Day
  • 29 Gener - 01 Febrer
  • 31 Gener - 01 Febrer

Enllaços d'Interès

modulfamilies

BanerBlogFEAC gris

BanerBlogAMPA gris

Baner Fent Cami gris 1

75

Segueix-nos a Twitter

banermenjador

Noticies Escola - Fotos

fotosnoticieseiep instagramasec