Organització:

El servei de menjador distribueix els dinars (fets al centre) als alumnes que diàriament es queden a menjar. A més a més, els alumnes que ho desitgin poden dinar algun dia comprant el tíquet a primera hora del matí a porteria (abans de les 11h).

Les persones interessades es poden inscriure a la secretaria del col·legi en el moment de la matrícula. Els alumnes que durant el curs anterior ja han utilitzat aquest servei no és necessari que es tornin a inscriure, les dades es traspassen d'un any a l'altre i per qualsevol canvi s'ha d'avisar amb antelació.

En cas de voler realitzar modificacions, altes, o baixes durant el curs es podran gestionar a secretaria fins el dia 25 del mes anteriorA partir d'aquesta data no es faran efectives. 

El menjador es distribueix en diferents torns.

 Infantil

  • Dinen de 12,45 h. a 13,45. Tenen un menjador per a ells sols.
  • Són atesos per professors, monitors i personal del centre amb l'objectiu que el temps del menjador sigui una continuació de l'acció educativa.
  • Quan han acabat de dinar són atesos per professors i monitors fins a l'inici de les classes de la tarda.

Primària

  • Dinen de 13,00h. a 14,00. Els més petits -els de 1r i 2n de Primària- tenen un menjador per a ells sols .
  • Són atesos per professors i personal del centre amb l'objectiu que el temps del menjador sigui una continuació de l'acció educativa.
  • Quan han acabat de dinar, els que tenen alguna activitat extraescolar estan ocupats fins a l'inici de les classes de la tarda. El altres són atesos per professors.

  ESO

  • Dinen de 14,00 a 15,00 h. Són atesos per professors i personal del centre.
  • Els alumnes que es queden a dinar en el col·legi no poden sortir del recinte escolar sense l'autorització dels seus pares i la del Tutor respectiu o encarregat de la vigilància del servei.

  • Alta/Baixa del menjador escolar:

Per efectuar qualsevol modificació del servei de menjador s'ha de complimentar el document adjunt abans del dia 25 del mes anterior.

Alta/Baixa menjador (pdf)   QUEIXES I RECLAMACIONS


  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Els convidem a fer ús d'aquest correu en cas de queixa o reclamació.

Els convidem a posar les màximes dades possibles doncs això ajuda a detectar el problema i donar millor resposta.

(Data, hora, objecte de queixa, fets, ...)

Recordatori: els alumnes tenen sempre a disposició el Cap de Servei per atendre qualsevol dificultat o problema que pugui sorgir. 

Gràcies per ajudar-nos a millorar aquest servei. 

  BannerMenu