A principi de curs ens demanen i demanem nosaltres als nois i noies que facin la feina que toca. Ningú té cap referència del que s’ha viscut, de les coses que hi ha dintre, dels condicionants. S’ha de fer.

Estem preparats per aconseguir-ho? Reunim tots les condicions necessàries per fer-ho possible?

Diuen els experts que una persona rendeix molt més en un lloc on hi ha bon ambient, acollida, alegria, benestar, una paraula amable, ... tot el contrari ens aïlla, ens enfonsa, ens porta a tancar-nos amb nosaltres mateixos. Tots nosaltres ens mostrem aparentment durs, preparats,  però a la que rebem un, dos, tres, o quatre tocs ens acabem escardant. Necessitem dels que ens envolten, necessitem de molta estima per tirar endavant en moments d’esquerda, necessitem de la presència de Déu que és amor i estima infinita. Estem preparats per deixar-nos educar i posar totes les nostres potencialitats en un projecte comú?  MIRA ENDINS.     

MIRA ENDINS per preparar-te, MIRA ENDINS per ajudar, MIRA ENDINS per poder fer la teva tasca, MIRA ENDINS per captar la realitat i transformar-la.

Només mirant endins podrem estar preparats per la missió que ens toca portar a terme, només mirant endins podrem transformar la realitat, només mirant endins podrem implantar el Regne de Déu entre nosaltres.

Només mirant endins podrem veure les capacitats i dons que ens ha regalat Déu. Només mirant endins captarem que vol Déu de nosaltres i dels nostres destinataris. No ens oblidem:

MIRA ENDINS.

BON CURS 2016-2017. 

 

 

miraendins

Vídeo història

videohistoria


Himne aniversari

HIMNE

Acte inaugural 75è aniversari

ACTEIN


Acte Central

31gener


Gala Benèfica Fundació Magone

galafundmag